I think of you every night and day

Dagen i matväg har väl gått okej! Runt 600 kcal. Nu ska jag på lite festligheter. Och annars har jag inte så mycket kul att säga.. Kör på en bildbomb istället!










Man kan ju alltid drömma sig bort lite


2 weeks

Dagens vikt: 60.3 kg
Viktnedgång: 0.8 kg
Total viktnedgång: 1.7 kg



Får väl säg att det är helt okej med tanke på hur veckan gått..
Men det känns irriterande att det inte är 1 kg/veckan.
Sakta men säkert?


444 kcal

Trots att jag ätit både frukost, lunch OCH middag hamnar dagens kcal på 444. Ganska okej :) Är nervös inför vägningen imorgon. Har inte så mycket mer att skriva, livet rullar på. Ibland i lagom tempo, ibland alldeles för sakta och ibland alldeles för fort.


Monkey business, jungle in black

Godmorgon.
Vågen visade ner idag :D Happy happy happy. Resultatet blir kanske inte såå dåligt imorgon trot allt. Håller tummarna iallafall. Nu ska jag ut och ta min morgoncigg. Är inte ett dugg sugen på frukost, men ska äta något iallafall. Annars kommer jag dö och hetsa sönder. Skönt att man känner sin kropp lite :)

Kan skippa middag helt o hållet utan att få "mat-sug" men frukost och lunch? Nej det funkar inte. Äter jag inte då vet jag att hetsen kommer senare framåt kvällen. Så lika bra att äta. Blä. Men jag ska INTE stanna min förbränning.

Usch nej nu är jag så röksugen att jag dör.

Dagens kcal

Ny kategori, dagens kcal! 

Kommer inte skriva ut vad jag äter. Detta är bara för min skull. För att jag ska ha lite koll :) Så nu kommer väl dagens första då:
- 544 kcal

Har spytt en del idag dock.. Men räknar det jag ätit iallafall. Svårt att dra av kcal pga spya eftersom man aldrig vet riktigt hur mycket kroppen hinner ta upp :P Nu ska jag kämpa som en galning till på lördag då det är dags att skriva ny vikt. Sen när jag får träffa min pojke igen, då ska jag ha gått ner :) Så nu är jag pepp



2 hekto..

Jag har gått ner två hekto. TVÅ HEKTO. Fyfan vad dåligt.. Detta är alltså på nästan en vecka. Är nästan förvånad att jag gått ner överhuvudtaget dock. Hatar matinställningen hos pappa. De lägger upp på tallriken, sitter tills jag ätit upp och blir sjukt misstänksamma om jag säger att jag äter hos en vän "aaaeeh ska du inte ha lite iallafall?" BLÄ. Jag vill inte bli mer fetto än vad jag är. Nu har de dock åkt och jag ska vara hemma själv en vecka. Tummen upp. Sen är detta sista gången jag bor här. Sen flyttar jag hemifrån. SATAN vad nice det ska bli.

Om två dagar har det gått en vecka.
Jag. måste. rasa.


Sluta tjura

Nu är det dags att sluta tjura. Det mår ingen bra av. Jag har pratat med pojken, och han verkar till och med beredd att hälsa på mig när jag flyttar. Så nu ska jag inte gå och tycka synd om mig själv. Det finns de som har det värre. Nu ska jag börja ta tag i maten på allvar igen också. Har blivit några avskedsmiddagar och då har jag inte orkat/velat säga emot mina älskade vänner. 

Nu tar jag tag i livet igen :)


I'm like a zombie. I just.. exist.

Går runt i ett ständigt vakuum. Maten går dåligt och jag saknar honom. Jag vet att det aldrig kan bli något. Det svider hur mycket båda vill. Jag tror han hade varit bra för mig. Men det är omöjligt. Några gånger hinner jag träffa honom igen. Vi har en vecka. Jag antar att det är bättre än inget.

Men jag borde inte träffa honom.
Det kommer göra så mycket mer ont.
Blir jobbigare ju mer jag lär känna honom.




♥ it hurts..


Hello my dear

Det har hänt en hel del om man säger så. Det är därför jag varit lite frånvarande. Var ju på fest med killen jag pratade om i lördags. Det var fint. Han är fin. Han tycker om mig. Han bryr sig om mig. Och allt detta efter en fet ångestattack på festen som slutade i köttade handleder. Har noll, zero, minne. Men jag vet att han finns kvar trots han sett. Och han är underbar.

Och så kan det inte bli något.
För jag flyttar.

Puh, mycket i huvudet. Maten har väl gått sådär.. Inte jättebra, men inte heller jättedåligt. Är hos min pappa och här är mycket svårare att komma ifrån maten. Ska iallafall vara hemma själv en vecka, så det är ju fint.


1 week

Dagens vikt: 61.1 kg
Viktnedgång: 0.9 kg
Total viktnedgång: 0.9 kg




Well, fuck you!

Nu sitter jag på jobbet. Kom nästan försent eftersom det tog lååång tid att äta min jävla macka till frukost. Den ville verkligen inte ner. Men jag vet att frukost är viktigt. Så jag tryckte i mig den. Det var hemskt.

När jag ställde mig på vågen imorse insåg jag att jag var 1 hg ifrån mitt mål. Ett jävla hekto. Försöker att inte tänka på det. Det är svårt. Men jag lovade mig själv att inte stressa ner. Det går nedåt iallafall. Tänk positivt.

Ikväll ska jag träffa honom. Längtar så galet mycket. Känner sån attraktion fast jag knappt känner killen. Men jag är verkligen mig själv med honom. Spelar inga spel. Det är så det ska vara har jag hört.

Skriv min penna, skriv.

Jag har suttit ute på balkongen och kedjerökt hela kvällen. Skönt att vara hemma själv. Popcorn slank ner när min vän var här. Jag hoppas jag inte gått upp imorgon.. Måste vara på 61 kg.

Imorgon är en efterlängtad dag. Ska på fest tillsammans med en kille jag träffat några gånger tidigare. Ska bli spännande att se hur det är i verkligheten denna gången. På sms har han varit väldigt off den senaste tiden. Han har säkert ångrat sig om mig. Förstått att jag faktiskt inte är så speciell som han sa innan. Jag hoppas det blir bättre när vi ses. Egentligen borde jag inte träffa honom. Jag flyttar ju trots allt snart. Men åh, jag måste få se hans vackra ansikte igen. För vacker är vad han är. Otroligt vacker.

Klump i magen. Nervös. Förväntansfull.


Green tea and a cigarette for dinner


I have candy in my bag.

Jag jobbar. På jobb nummer 2. Jag har godis i min väska som jag köpte med min kompis. Jag är inte sugen och har inte ätit något heller. Det känns bra. Nu ska jag kolla på film, det är ett bra jobb jag har.

Friday night, im in love?

Hemsk natt. Vågen visade 0.2 plus. Antar att det kunde varit värre.. Jag upptäckte dock att det är imorgon jag ska ha gått ner ett kilo och inte idag. Och det är nog inga problem. Bara jag håller denna dagen så. Nu ska jag träffa en vän och ta en kaffe/te. Innan dess ska jag sola och efter det ska jag jobba.

Frukosten idag blev 40 kcal. Ett salt kex och en skink bit.

I feel like crap. Please take me away.

Världens sämsta dag.
Jobbig dag på jobbet.
Åt lite godis och nötter (1000 kcal?).
Utan tillgång till att spy.
Skrik och bråk med mamma.

Dö.
Ångestladdad natt?
Noll sömn?
Svar: JA

White stars and unknown co-workers

Godmorgon. Jag ligger under mitt stjärntäcke och önskar att jag kunde ligga här hela dagen. Det kan jag inte. Jag ska jobba, med en okänd människa. Jag tycker inte om att jobba med okända människor. Jag måste gå upp och duscha, mitt hår dryper typ av fett. Mysigt. Jag antar att vi hörs ikväll efter jobbet.


The lights will inspire you

Min dator slutade fungera för ett tag. Nu har jag lagat den, och blivit fattigare på köpet. Smällar i vardagen man får ta. Ångestframkallande sådana dock. Dagen har matmässigt gått bra, runt 500 kcal. Och det mesta intaget innan kl 15:00. Har därefter endast ätit en knäckemacka. Känns fint.

Nu vill jag ha helg. Och på fredag vill jag väga 61 kg. Då har det gått en vecka sedan jag började med mina besatta matlistor igen. En vecka - ett kilo. Helt okej. Har bestämt mig för att inte stressa mig ner allt för mycket. Vill som sagt inte screwa hela min förbränning.





Nadia, favoritthinspo? JADÅ


I love this

Vågen forsätter peka nedåt, kan inte beskriva hur underbart det känns :) Älskar att det går så lätt i början också, det är ju som sagt mycket vätska. Men iallafall :) Känns underbart ändå.

Nu ska jag jobba = lätt att inte överäta. Jobbar så pass många timmar så det inte blir någon middag hemma. Det är jätteskönt. Har precis ätit frukost. En macka och ett ägg. Sen lunch blir räksallad och middag hoppar jag som sagt över! Kanske blir någon knäckemacka eller nåt för att inte fucka upp förbränningen totalt!

Kanske ska börja med matdagbok i bloggen också?


Spewing vomit like she was an alcoholic

Lugn. Jämn andning. Lyckorus. Bebövad. Iallafall för några sekunder. Jag spydde precis, åt en fralla och klarade bara inte av att behålla den. Jag lät hela frallan plus lite till komma upp. Till slut blev det bara gulgrönt och surt. Jag var klar. Klädde av mig och vägde mig. Vågen visade samma siffra som imorse. Lugn. Jämn andning. Lyckorus. Bedövad.

Nu bävar jag inför middagen, jag vet redan nu att jag kommer vilja spy. Men jag är nästan säker på att vågen kommer visa mindre även om jag inte spyr. Kommer bara bli lite kyckling och sallad ju. Men jag är så rädd, så rädd för att vågen ska visa mer imorgon. Ska nog ut och gå en runda sen. Efter maten.




Measure

19/7 2010

Längd: ca 165 cm
Vikt: 61,6 kg
BMI: 22.6

Längst upp på lår: 57 cm
Midja: 73 cm
Tjockaste stället på vaden: 35,5 cm
Överarm: 28 cm
Rumpa: 96 cm
Tjockaste stället på mage: 80,5 cm


1-2-3-4-5-6-7-8-9

Godmorgon. Jag har gått ner i vikt :) Vattenvikt vet jag att det är, men det känns ändå underbart att äntligen få känna den härliga känslan när siffrorna är lägre. Nu ska jag duscha och sedan träffa en vän. Hittade massa fin ny thinspo igår ♥




Strength

Mammas berömda köttfärssås. Jag lyckades stå emot att trycka i mig. Åt ca 1 dl pasta och 1 dl köttfärssås :) Inte så jäkla illa ändå. Nu ligger jag som en slö banan i min säng. Är rastlös men orkar inte hitta på något med någon. Vill njuta av att vara ledig.

Tänkte byta ut min thinspo mapp. Har hur många bilder som helst men har sett alla typ en miljon gånger. Så lite ny thinspo hade varit nice.

More than fivehundred

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska ropa att det är mat, spagetti o köttfärssås. Lite av min största rädsla. För det första är det pasta och för det andra är det gott. Lätt att överäta med andra ord. För övrigt har jag bestämt mig för att hålla mitt kaloriintag på iallafall över 500 kcal. Detta eftersom att inte sätta kroppen i svältläge. Då slutar det bara med att jag om någon vecka inte går ner alls, kroppen sparar ju på fettreserver. Det enda som då bryts ner är muskler. Och jag vill behålla lite muskler.




I've got so many worries

Gårkvällen var kul. Inte var dag det är festival, såg alla konserter jag ville och det var sjukt kul. Klarade mig undan med ca 800 kcal :) Ja och så plus alkoholen..

Jag har inte så mycket att skriva.. Ska äta frukost nu, blir väl en äggmacka eller nått. Oh just det, jag har visst lite roligheter att berätta. Men det får bli i ett annat inlägg.


Sextiotvå. Sixytwo. 62.

Dagens vikt: 62 kg

Jag ställde mig på vågen och fick en smärre chock. Sextiotvå. Det är fan inte okej! Inte undra på att jag inte trivs i min egen kropp just nu. Idag är det massa konserter här i stan, det ska bli kul :) Dagen kommer väl bestå av musik, alkohol och cigg. Fint det. Förrutom alla kcal som alkoholen innehåller. Ska iallafall hålla maten på minimum. Eftersom:

1. Då behöver jag inte lika mycket alkohol.
2. Då kompenserar jag de kcal alkoholen innehåller.
3. Då känner jag mig så mycket fräschare!


Som flugor i smöret på nån annans kalas

Har kommit hem från jobbet och ätit. En proteinbar på 131 kcal, det får räcka :) Kanske tar en knäckemacka eller något lite senare, we'll see we'll see. Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på film.

Jag har faktiskt räknat kalorier på allt jag stoppat i mig idag, 531 kcal blev det. Känner mig upprymd på något sätt, som att jag är jag igen. Om ni förstår hur jag menar.


Well, hello.

Nu jobbar jag igen. Som vanligt den här sommaren, men det är fint med pengar. Med pengar kommer frihet. Och frihet, det gillar jag. Till frukost åt jag en äggmacka (180 kcal) och lunch får bli vattenmelon. Middag återstår och se.. Är hemma själv (som vanligt hos mamma) och ska därför göra något själv. Ska försöka att göra någonting litet!

Jag har påbörjat en detox. MethodDraine detox. Den utrensar trots att man äter som vanligt. Så jag behöver inte fasta. Man kan tappa några kilo men det är ingen viktminskningskur. Jag gör det mest för att få en fresh start! För nu ska jag gå ner i vikt. Jag orkar inte kämpa mot ångesten så jag låter min äs vinna.

Ännu en gång.


Realistic

Okej. Jag erkänner. Jag vill gå ner i vikt.
och jag vill kämpa för det!

Jag sitter som ett fån

Jag är på jobbet, dagen passerar typ i snigelfart. Jag åt frukost med en vän, trying really hard för att inte räkna kalorierna. Tog iallafall inte med mig någon lunch till jobbet. Varför? 1. Jag hann inte 2. Jag ville inte 3. Kommer inte på en trea men skitsamma.

Förövrigt blir jag galen på mig själv. Ambivalens när det gäller allting just nu. Jag har inte tagit min probiotika de senaste dagarna vilket gör att jag är svullen som en ballong. Det hjälper inte att motverka mina tankar direkt. Tankarna som sakta äter upp mig inifrån, tankarna som jag försöker så mycket att trycka in i ett hörn. Tankarna som, trots det, ibland smyger sig fram.

Fuck my mind.

Illamående

Har inte haft tid att uppdatera. Är himla upptagen nu för tiden. De få dagarna jag är ledig passar jag på att umgås med mina vänner. Idag har jag ätit på resaurang, det gick bra men mår illa nu..

När jag väl har tid att uppdatera vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.. Är rädd att jag börjar falla tillbaka i gamla mönster. Ta idag som exempel: visste att jag skulle äta ute så skippade lunch. Kompensation.


Jag saknar tryggeheten. Och kontrollen.
Jag saknar strävan efter något.
Och jag saknar känslan när vågen pekar nedåt.


Kommer inte kunna uppdatera

Har sånt sug efter att skriva av mig. Dock jobbar jag till åtta ikväll och sedan ska jag direkt iväg på fest. Kommer därför inte kunna skriva av mig något idag. Mina tankar får stanna i huvudet..

Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart..

Känner mig fortfarande konstig, kan inte beskriva känslan. Den är så delad. Ibland ser jag bara ingen mening med allt och känner mig.. tom. Ja, tom är nog rätt ord. Typ uttömd. Nu har jag inte tid att filosofera mer. Jobbet kallar, ska dit och le och vara trevlig mot kunder som jag bara vill strypa.

Fuck u and have a nice day.


Vad du än gör. Ta inga råd från mig.

Jag sitter och kollar på bilder som Gemma Booth har tagit. Undebar fotograf, underbara bilder. Jag älskar hur hon leker med ljuset på nästan alla bilder. Samtidigt lyssnar jag på Winnerbäck. Det är somrigt, lite sorgligt men ack så underbart. Jag äter inte så bra som jag borde. Visst jag åt ganska kraftig lunch. Men jag borde ätit middag. Det har jag inte gjort. Jag är inte hungrig. Men det gav ingen ångest att äta lunch. På restaurang till och med. Det är en strid i mitt huvud. Ibland känns det som min äs är borta, gone with wind ungefär. Men jag undrar, varför känner jag då såhär? Glad över tappad aptit? Vad är jag? Frisk? Friskare? Sjuk? Sjukare? Oförändrad?

Det rör sig mycket annat i huvudet på mig också. Förälskelse (kan man säga det om någon bara träffat några få gånger?) till en pojke som nu är långt ifrån mig. Förvirring över att bli "gammal". Ambivalens över att flytta 70 mil hemifrån om bara några veckor. Ångest över att sepereras från de finaste vännerna i världen.

I'm a mess.


Cuz i'm no superman.

Jag kämpade/kämpar(?) mot min äs. Jag vet inte vad jag ska säga.. Det går väl sådär. Vissa dagar tänker jag inte på min kropp. Vissa dagar känner jag mig som en valross. Jag för inte matdagbok längre och jag räknar knappt kalorier. Inte väger jag mig heller.

Men jag har inte ätit middag på hela veckan. Bara lunch. Och då bara någon sallad eller toast. Så jag vet inte. Jag tänker inte så mycket på det, jag har bara ingen apitit. En liten del i mig hoppar av glädje, en annan del blir lite sorgsen.

Jag ska nog ta upp den här bloggen igen, men inte som innan. Jag ska bara skriva av mig. Om allt och inget. Ätstörningen kommer nog ta upp stor plats precis som innan. Detta eftersom den fortfarande upptar mycket av mina tankar. Men det finns också mer jag vill skriva om, mycket mer.


RSS 2.0